Smygstart

Hej alla körvänner.
Nu har körbloggen legat i träda sedan början av april då coronapandemin  höll sitt obarmhärtiga järngrepp om oss. Sedan dess har det lättat lite och förhoppningsvis går det nu åt rätt håll även om det finns tecken som också tyder på motsatsen.
I Körklangen håller vi tummarna för att vi nu kan se lite ljus i tunneln och vi har så smått börjat röra på stämbanden igen efter månader av tystnad.
En mindre grupp har börjat träffas igen för att äntligen få sjunga tillsammans igen. Det sker i en stor och luftig kyrkolokal där vi kan hålla coronasäkra avstånd och följa alla Folkhälsomyndighetens direktiv. På repertoaren står bland annan Bob Dylan (Lyssna och njut här nedanför).
Och vår omtänksamma körledare Anna ser också till att de körsångare som valt att stanna hemma ännu ett litet tag inte blir helt tonlösa. Med jämna mellanrum trillar små ljudfiler ur den nya repertoaren ner i mailkorgarna. På så sätt kan även frånvarande körmedlemmar gnola och sjunga lite i duschen.
Nu blickar vi framåt och hoppas på ett nytt aktivt körår 2021. Om allt går som vi hoppas och vill blir det körstart på riktigt den 12 januari. Och den 24 april gör vi ett nytt försök att bjuda upp till den planerade vårkonserten från våren 2020.
Tredje gången gillt!

Etiketter: mjukstart

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln