2019 > 09

Vad rör sig i huvudet på en regissör?
Det kan man fundera på under en repetition. Som i helgen då vi repade inför nypremiären i oktober på ”Foxtroten”.
Vår regissör Martin Odd upphör aldrig att överraska. Vad har till exempel den legendariske krigsfotografen Robert Capa med Körklangen att göra? Titta på bilden här bredvid och gissa! Eller gå och njut av vår nya uppsättning av ”Foxtrot i Folkhemmet”, ”Foxtrot 2.0” som vi kallar den, på Kulturhuset Najaden. Det kommer inte att bi riktigt samma föreställning som för ett år sedan.
Både dramatiskt och musikaliskt kommer vår berättelse att ta nya spännande vägar. Så ni som såg den förra gången, varför inte se den igen?
Och ni som ännu inte sett den. Boka biljetter nu!
Torsdag 24 oktober kl 14.00
Lördag 26 oktober kl 16.00
Söndag 27 oktober kl 16.00
 

Läs hela inlägget »
Etiketter: capa

Nu vässar vi "Foxtroten". Körklangens nya version av "Foxtrot i Folkhemmet", Foxtrot 2.0 som vi kallar den,skall bli ett strå vassare än den första. Tisdagens övningar i vårt "körviste" Vittraskolan var helt inriktade på att ta vår föreställning ett steg längre. I den ordinarie replokalen jobbade tjejerna med koreografen Anette Cortese på att skärpa attityden och dansen i "metoo-låten" Lady Marmelade. Nu blir det riktigt ruggigt  och skinnet knottrade sig på oss killar, som hade sångövningar i musiksalen intill.Under ledning av basen Daniel jobbade vi med att styra upp några låtar som behöver lite extra omtanke. I slutändan skall våra ansträngningar leda fram till en ännu bättre upplevelse för vår publik.
På torsdag kör vi vidare. Sångrep för alla. Och så hela helgen. Det är mycket nu!
Så missa inte "Foxtrot i Folkhemmet" i oktober.
Biljetter här:
Torsdag 24 oktober kl 14.00
Lördag 26 oktober kl 16.00
Söndag 27 oktober kl 16.00
 

Läs hela inlägget »
Etiketter: vassare
"Kassör Arne" "Kassör Arne"

Bara en månad kvar till nypremiär på ”Foxtroten”. Marknadsföringsarbetet är i full gång och en liten trailer med smakprov ur föreställningen ligger nu ute på nätet (Youtube). Du kan se den här från hemsidan.
I tisdags hade vi ett andra genomdrag och upptäckte en del skavanker som måste rättas till. Tillsammans med koreografen Anette Cortese skall vi också se över en del av danserna. Vi fortsätter alltså, med oförminskad energi, att ta oss igenom det tuffa repetitionsschemat. Nästa helg är helt vikt åt repetitioner och i veckan som kommer blir det koreografiövningar med tjejerna och sång för killarnas (tisdag). Torsdag, körrepetitioner för alla.
Jobbigt men roligt. Allt för att vi skall kunna bjuda vår kära publik på en riktigt bra körteaterföreställning i oktober.
 
Men då måste ni se till att boka biljetter i tid.
Här:
Torsdag 24 oktober
Lördag 26 oktober
Söndag 27 oktober

Läs hela inlägget »
Etiketter: foxtrailer
Marknadsföring Marknadsföring

Nu drar vi igång marknadsföringen på allvar. Nu skall ni möta oss överallt. På stan, på anslagstavlor, på caféborden, i butiker, på vår bilar. Och inom kort släpper vi också en trailer med smakprov ur vår musikteaterföreställning ”Foxtrot i Folkhemmet”. Ingen skall kunna missa att vi om några veckor, torsdagen den 24 oktober, har nypremiär på detta bejublade kördrama på Kulturhuset Najaden. Ni som inte såg föreställningen på samma scen för ett år sedan skall få chansen igen.
Passa på och boka biljetter redan nu!
 
Boka
Torsdag 24 oktober kl 14.00 Nypremiär
Lördag 26 oktober kl 16.00
Söndag 27 oktober kl 16.00

Läs hela inlägget »
Etiketter: reklam
Väntan på entré Väntan på entré

Så tog vi ”Foxtroten” upp på scenen igen! Utan skyddsnät hoppade vi rakt ut. Och vi överlevde. Det är bara att konstatera att det fortfarande är fullt liv i vår körteaterföreställning, nästan ett år sedan den drog fulla hus på Kulturhuset Najaden. Tisdagskvällens genomdrag ger ny energi inför nypremiären den 24  oktober. Vi körde föreställningen rakt igenom, med musik, scenkläder, rekvisita och en fiffigt fingerad orkester. Både dialog och sångtexter flöt på utan större skavanker. Och regissör Martin Odds applåder, från den i övrigt tomma Najaden-salongen, var 
förhoppningsvis ärligt menade. Så nu väntar vi bara på att få fylla salongen igen. Men innan vi förunnas den kicken har vi sju veckors hårt arbete framför oss. I går fick vi repschemat. Slut på TV-tittande, golfrundor och bingo framöver. Nu är det körsång och teater som gäller för att vår publik skall få njuta av ett fullödigt kördrama den 24, 26 och 27 oktober.
 
Beställ biljetter här:
Torsdag 25 oktober nypremiär
Lördag 26 oktober
Söndag 27 oktober

Salong som skall fyllas
Salong som skall fyllas
Läs hela inlägget »
Etiketter: foxtrotliv

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ragna Larsson » Publikrosor:  ”Måste också ge en ros till ljussättningen som är så viktig för att sätta rätt st..”

  • Ragna » Gubbröra:  ”Goa gubbar! Låter bra. ”

  • Palle » Gubbröra:  ”Vi har ju kul och jäklar va bra detta är med vår egna övningar, fila extra på de..”

  • Håkan Andersson » Gubbröra:  ”Många röriga gubbar samlade på samma plats men väldigt samstämmiga i sången!”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter