Premiär!

.Premiär! Äntligen har vi nått målet. Inför närmare 300 entusiastiska åskådare spelade vi på lördagskvällen upp vår  premiärföreställning av ”Foxtrot i Folkhemmet”. Gensvaret blev enormt. Hela föreställningen ackompanjerades av mycket applåder och skratt. Och säkert också en och annan tår. ”Foxtrot i Folkhemmet” är inte bara en rolig och underhållande musikteater utan också en allvarlig och känslosam berättelse, som är svår att värja sig emot. Den genererar mycket känslor.
Slutapplåderna ville nästan inte ta slut och vi fick ge ett extranummer, vilket vi inte planerat, innan en stor del av publiken rusade upp på scenen med blommor och hyllningar.  För oss körsångare och skådespelare, som haft en hektiskt, men rolig, tid med dagar fyllda av sång- och scenrepetitioner, väntar nu ett välbehövligt lugn innan det är dags för ytterligare tre föreställningar.
På bilden ser ni den sista uppladdningen bara några minuter innan publiken strömmade in i lördags och det var dags för den första föreställningen.
Stort tack till alla som bidragit till den lyckade premiären, inte minst alla nära och kära, som fått dra det tunga lasset på hemmaplan.
Nästa tillfälle att se vår ”Foxtrot i Folkhemmet” är torsdagen den 29 november klockan19.00 och sedan ytterligare två tillfällen, lördagen den 1 december klockan 16.00 och klockan 19.00.
Missa inte det!
Boka biljetter här!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ragna Larsson » Publikrosor:  ”Måste också ge en ros till ljussättningen som är så viktig för att sätta rätt st..”

  • Ragna » Gubbröra:  ”Goa gubbar! Låter bra. ”

  • Palle » Gubbröra:  ”Vi har ju kul och jäklar va bra detta är med vår egna övningar, fila extra på de..”

  • Håkan Andersson » Gubbröra:  ”Många röriga gubbar samlade på samma plats men väldigt samstämmiga i sången!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln