Koreografi

Nu händer det mycket på vår väg mot premiären den 17 mars på ”Fiskaren och Gud”. Vid repetitionerna häromkvällen fick vi återigen besök av Gustaf Jönsson, vår duktige koreograf. Gustaf  hjälpte oss att hålla ordning på dansstegen även i vår förra föreställning, ”Fake News”, så vi vet vad vi snackar om när vi säger att han är en duktig koreograf och dansare. Gustaf vet vad han gör så vi är inte oroliga för ”Fiskaren” heller. Vi kommer att dansa och röra oss fint även om det alltid brukar börja med kaos när man skall sjunga och förflytta sig samtidigt. Sånger som tidigare suttit som en smäck kan plötsligt vara som bortblåsta. Även för ”kören som aldrig står still”. Men det är lugnt. Det kommer att bli jättebra. Och Gustaf kommer tillbaka.
Medan vi vilade oss från dansövningarna hann vi också komplettera våra scenkläder. De som inte redan fått passande kläder till sina karaktärer kunde ordna det nu. Körens klädgrupp har gjort ett fint jobb och bland annat lånat kassavis med teaterkostymer från skådespelaren Ika Nords teatergarderob.
Nu kunde vår huvudkaraktär, fiskaren Järn, spelad av Per Mörner Ringström, äntligen skruda sig för scenen. Han kommer att bli perfekt som en gammaldags fiskare i sin tidsenliga utstyrsel.
Passande i sin roll som stenhuggaren Erik är också Tomas George, som även han hittade rätt kostym till sin figur. Så nu är den lilla fiskebyn, där handlingen utspelar sig, befolkad och klädd.
En repetitionsdag kvar före jul och när vi återupptar repetitionerna efter nyår är det bara två månader kvar till premiär. Nervöst och spännande.
 
Och biljetter kan du köpa redan nu!
 
Boka här!

 Alten Christel Göransson hjälper fiskaren Järn (Per Mörner Ringström) på med västen.

Etiketter: danssteg

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ragna Larsson » Publikrosor:  ”Måste också ge en ros till ljussättningen som är så viktig för att sätta rätt st..”

  • Ragna » Gubbröra:  ”Goa gubbar! Låter bra. ”

  • Palle » Gubbröra:  ”Vi har ju kul och jäklar va bra detta är med vår egna övningar, fila extra på de..”

  • Håkan Andersson » Gubbröra:  ”Många röriga gubbar samlade på samma plats men väldigt samstämmiga i sången!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln