Det stora lugnet

Vilket lugn! Tre dagar sedan premiär och man har inte sett röken av sina körkompisar. Inte en körövning och inte ett regirep. Det känns konstigt, som det brukar när en premiär är över och en föreställning går in i andra andningen, d.v.s. i en fas med ett antal föreställningar när det där intensiva repetitionsarbetet inte längre behövs. Men lite underhållsarbete måste ändå till för att hålla det hela vid liv. Sångerna måste sjungas, replikerna övas och steg kommas ihåg. Vi är inte i mål ännu. Torsdag den 29 november är det plats på scenen igen. Och lördag den 1 december, två gånger. Vi har tre föreställningar kvar och hoppas förstås på någon extraföreställning också. Så nog kommer det att bli några repetitionstillfällen till innan det är dags igen om ett par veckor.
Tills dess får vi leva på alla vackra ord och glada hurrarop vi fått från vår publik. Det känns härligt och vi längtar redan upp på scénen igen
Och ni som inte sett oss ännu. Passa på torsdagen den 29 november klockan 19.00 eller lördagen den 1 december klockan 16.00 eller klockan 19.00!
Boka här!

Etiketter: efteråt

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ragna Larsson » Publikrosor:  ”Måste också ge en ros till ljussättningen som är så viktig för att sätta rätt st..”

  • Ragna » Gubbröra:  ”Goa gubbar! Låter bra. ”

  • Palle » Gubbröra:  ”Vi har ju kul och jäklar va bra detta är med vår egna övningar, fila extra på de..”

  • Håkan Andersson » Gubbröra:  ”Många röriga gubbar samlade på samma plats men väldigt samstämmiga i sången!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln