God Jul

Så var det dags för den traditionella julavslutningen med kören. Tiden går fort och det har varit ett turbulent år. Coronan har varit ett allt överskuggande orosmoln, men med glädje och lust har vi jobbat hårt med vår kommande föreställning och lyckats hålla oron ifrån oss. Fantastiska låtar, Elvis, David Bowie, Beatles bland andra, har fått oss att glömma smittan. Lyssna på Elvis jullåt Blue Christmas här ovanför.
Vi får hoppas att lusten håller i sig även nästa termin och att tidsschemat håller med planerad premiär den 2 april. Den 19 mars kliver vi upp på Kulturhuset Najadens scen och fortsätter våra repetitioner där.
Tisdagskvällen ägnades åt en timmes körsång och en timmes julfika. Kaffe, glögg, bullar och godis. Mysigt som vanligt när vi får lite mer tid att umgås och inte bara sjunga. Men det kommer nog att bli en del sjungande under julhelgen också. Det gäller att hålla både sångerna och stämbanden igång. Kanske blir det Elvis och Bowie i stället för ”Hej tomtegubbar” och ”Bjällerklang”.
Till dig som följer Körklangen, man får väl hoppas att det är en och annan även utanför den innersta körkretsen, Till er säger vi nu God Jul och Gott Nytt År. Vi ses och hörs igen  på andra sidan nyår.
Då börjar det också snart bli dags att boka plats till vår premiär den 2 april.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ragna Larsson » Publikrosor:  ”Måste också ge en ros till ljussättningen som är så viktig för att sätta rätt st..”

  • Ragna » Gubbröra:  ”Goa gubbar! Låter bra. ”

  • Palle » Gubbröra:  ”Vi har ju kul och jäklar va bra detta är med vår egna övningar, fila extra på de..”

  • Håkan Andersson » Gubbröra:  ”Många röriga gubbar samlade på samma plats men väldigt samstämmiga i sången!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln