Aptitretare

Nu börjar allvaret. Efter körövningen i tisdags kväll vidtog diskussioner om allt det praktiska kring vår nya föreställning. Mycket hårt arbete väntar. Men också massor av spelglädje, dramatik och nya musikaliska upplevelser, som skall ta oss hela vägen till en ännu en premiär. Den 2 april skall allt vara klart för Körklangens nästa stora kördrama. Inte mycket mer än ett halvår kvar.  Men redan den 19 mars flyttar vi in på Kulturhuset Najadens scen med våra repetitioner. Det kommer att bli spännande, roligt och också lite nervöst. Men också nostalgiskt, eftersom det då är två och ett halvt år sedan vi klev av samma scen efter den allra sista föreställningen av vår bejublade föreställning ”Foxtrot i folkhemmet”.
Repeterar gör vi dock redan nu, för fullt, i vår ordinarie replokal på Vittraskolan. Just nu är det musiken som håller på att ta form. Snart kommer dock vår regissör och textförfattare Martin Odd med ett färdigt manus och då börjar vi kunna se ett komplett kördrama växa fram.
Vad vår nya körteater kommer att handla om är det däremot för tidigt att avslöja. Men titta in på vår hemsida då och då. Och följ vår blogg. Här kommer ni att få små pusselbitar då och då. Hela bilden får ni däremot bara om ni kommer på vår premiär den 2 april eller på någon av de andra föreställningarna.
Men den som väntar på något gott…….
En liten aptitretare får dock, redan nu, den som startar spelaren under bilden där körklangens damer pekar mot nya förväntade framgångar.
Vad som skall hända med dessa dynamiska toner förtäljer dock inte historien.
 

Etiketter: smakbit

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ragna Larsson » Publikrosor:  ”Måste också ge en ros till ljussättningen som är så viktig för att sätta rätt st..”

  • Ragna » Gubbröra:  ”Goa gubbar! Låter bra. ”

  • Palle » Gubbröra:  ”Vi har ju kul och jäklar va bra detta är med vår egna övningar, fila extra på de..”

  • Håkan Andersson » Gubbröra:  ”Många röriga gubbar samlade på samma plats men väldigt samstämmiga i sången!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln