Biljettstart

Nu rullar det på. Spänningen stiger och vi kommer allt närmare premiären. Bara drygt tre månader kvar tills ridån går upp och Körklangen åter står på scenen i en stor musikteaterföreställning.
”Fiskaren och Gud”.  Berättelsen, av författaren Ulf Nilsson, om fiskaren Järn, hans familj och de övriga invånarna i den lilla fiskebyn, som drabbas av en självupptagen biskops vansinne. Manus och regi av Ulf Fembro.
För ett år sedan gjorde uppsättningen stor succé i Blekinge där ”Fiskaren” spelades av Ronneby Folkteater. Och nu, när Ulf Fembro stöpt om föreställningen till en version för Halmstads nya stora teaterscen, Najaden, är det Körklangen- kören som aldrig står still, som vässar teaterambitionerna och laddar för succé även här.
Nu är scenkläderna på. Replikerna börjar sitta, liksom musiken och dansstegen. Och trion bakom framstegen kan ni se på bilden. Vid flygeln körledare Anna Mörner, pianisten Gerry Andersson och regissören Ulf Fembro. Vi får inte heller glömma bröderna John och Fritz Fembro som gjort musiken och koreografen Gustaf Jönsson, som skapat våra danssteg.

Redan nu, från och med fredag 1 december, är biljettbokningen igång.
 Och här kan du boka!

Etiketter: bokningsstart

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ragna Larsson » Publikrosor:  ”Måste också ge en ros till ljussättningen som är så viktig för att sätta rätt st..”

  • Ragna » Gubbröra:  ”Goa gubbar! Låter bra. ”

  • Palle » Gubbröra:  ”Vi har ju kul och jäklar va bra detta är med vår egna övningar, fila extra på de..”

  • Håkan Andersson » Gubbröra:  ”Många röriga gubbar samlade på samma plats men väldigt samstämmiga i sången!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln