Fadershuset

                                         Tjejgäng med scenografi
 

Nu är vi tillbaka i fadershuset igen. Alltså Kulturhuset Najaden där vi för tre år sedan gjorde succé med vår föreställning ”Foxtrot i folkhemmet”.
Nu äger stora delar av repetitionerna inför Körklangens nya musikdrama ”Fake News” rum där. Och om en månad står vi där igen på Najadens stora scen. Och då är det allvar. Då är det dags för premiär.
Vi har haft en tuff vecka! Tisdag, onsdag, torsdag, lördag och söndag, både drama- och sångrepetitioner. Och visst är det en speciell känsla att repa på Najaden. Man känner närheten till premiärscenen. Scenen där vi dragit fulla hus. 
Vi minns applåderna, glädjen och tillfredsställelsen och anar publikens närvaro där ute i salongen.,.Men vi minns också spänningen, oron och premiärnerverna.
Under handfast regi av Martin Odd tar vi oss nu metodiskt igenom scen efter scen medan vår körledare Anna Mörner med känsla infogar musiken i det jättelika pussel som håller på att läggas.
I helgen fick vi också se delar av scenografin komma på plats och foga ännu en dimension till det spännande skådespelet. Det kommer att bli mycket effektfullt.
Det stora ögonblicket närmar dig, men ännu återstår mycket arbete innan vi kan slå upp dörrarna och bjuda in vår publik.
En månad kvar till premiären den 11 november.
Men biljetter kan du köpa här redan nu!

                             Kjell.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ragna Larsson » Publikrosor:  ”Måste också ge en ros till ljussättningen som är så viktig för att sätta rätt st..”

  • Ragna » Gubbröra:  ”Goa gubbar! Låter bra. ”

  • Palle » Gubbröra:  ”Vi har ju kul och jäklar va bra detta är med vår egna övningar, fila extra på de..”

  • Håkan Andersson » Gubbröra:  ”Många röriga gubbar samlade på samma plats men väldigt samstämmiga i sången!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln