Sommarlov!

Nu tar vi sommarlov! Med en lyckad ”Glädjekonsert” i Immanuelskyrkan i Halmstad och en därpå lika trivsam körfest avslutade Körklangen i lördags vårterminen 2019. Publiken i Immanuelskyrkan tog med bifall emot vår två timmar långa musikstund, som vi arrangerade tillsammans med körerna Cat och Viva Voce. Och de verkade som om man trivdes. Det gjorde i alla fall vi när vi presenterade vår lilla, sceniskt garnerade, melodibukett. Vi fick också tillfälle att puffa lite för höstens stora händelse, nämligen den att vi i oktober har nypremiär på vår succéföreställning från förra året, Foxtrot i Folkhemmet”. Bilden ovan är från en scen i föreställningen, "Vi bygger landet".
Det är med stor energi vi nu tar oss an denna vår jubileumsföreställning igen. Det blir en tuff, men rolig uppgift och vi börjar repetera direkt då Körklangen i augusti återsamlas med nya friska krafter efter sommarens välförtjänta återhämtning.
Nu önskar vi alla våra körkompisar och hela vår trogna publik en riktigt härlig sommar.
Bloggen tar också semester, men händer det något intressant som har med körsång och/eller Körklangens inre liv att göra så kan det nog hända att det kommer någon liten blänkare här inne. Så är du nyfiken så kan det löna sig att titta in även i sommar.
Glad Sommar från Körklangen och Körbloggen!
Låt den här bilden från Körklangens kickoff i Åkulla förra året ge ett hopp om en skön sommar!

 

Etiketter: terminsavslutning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ragna Larsson » Publikrosor:  ”Måste också ge en ros till ljussättningen som är så viktig för att sätta rätt st..”

  • Ragna » Gubbröra:  ”Goa gubbar! Låter bra. ”

  • Palle » Gubbröra:  ”Vi har ju kul och jäklar va bra detta är med vår egna övningar, fila extra på de..”

  • Håkan Andersson » Gubbröra:  ”Många röriga gubbar samlade på samma plats men väldigt samstämmiga i sången!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln