I blickfånget

Nu hamnar Körklangen i blickfånget igen.  Vår senaste körövning ackompanjerades av fotoblixtar och rasslande kameraslutare. Fotograferna Anders Andersson och Joakim Leihed dokumenterade övningarna för Länsförsäkringars räkning. Det stora försäkringsbolaget, som också är en av körens välvilliga sponsorer, skall låta Körklangen- kören som aldrig står still- illustrera en planerad reklamkampanj. Så ni som inte fått nog av oss kommer att få ert lystmäte när vi inom kort, tillsammans med en del andra lokala profiler, dyker upp i kampanjbilder, reklamfilmer och tidningsannonser m.m.
Och på det musikaliskas planet händer det också en del. Det är nu bestämt att det blir en favorit i repris när vi den 25:e maj skall ge vår Glädjekonsert tillsammans med körerna CAT och Viva Voce. Körledare Anna hittade, som bekant, låten Java Jive av Ben Oakland och med engelsk text av Milton Drake helt ovetande om att detta var en av Körklangens gamla godingar. Som vi berättat tidigare sjöng vi den för 24 år i föreställningen ”Alla springer omkring” på Kulturhuset i Halmstad. Då hette den Kaffetåren och var en svensk version med text av Göran Ögren. Det blir den versionen vi kommer att bjuda på i Glädjekonserten. Och solist, även den här gången, kommer att bli tenoren Bengt Andersson, som återvänt efter en "paus" på nästan ett kvarts sekel. Men klangen och spänsten i rösten har han kvar.
Så vik gärna lördagen den 25:e maj åt Glädjekonserten. Konsertlokal blir Immanuelskyrkan i Halmstad, och inte Stadsbiblioteket som tidigare meddelats.
Biljetter kan ni boka här!

Etiketter: kampanj

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ragna Larsson » Publikrosor:  ”Måste också ge en ros till ljussättningen som är så viktig för att sätta rätt st..”

  • Ragna » Gubbröra:  ”Goa gubbar! Låter bra. ”

  • Palle » Gubbröra:  ”Vi har ju kul och jäklar va bra detta är med vår egna övningar, fila extra på de..”

  • Håkan Andersson » Gubbröra:  ”Många röriga gubbar samlade på samma plats men väldigt samstämmiga i sången!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln