Körfest

Repertoaren till Glädjekonserten håller på att ta form. Det blir lite Ledin, lite Olle Adolphson, lite Abba och en del annat smått och gott. Bland annat ett par låtar från vår fantastiska ”Foxtrotföreställning”. Det känns som en bra melodibukett som skall framföras med lite ”Körklangen-stuk” i Immanuelskyrkan den 25 maj. Nu repeterar vi för fullt och trots att vi, på grund av årsmöte, bara hade en dryg timme för sång vid veckans körövning så hann vi nästan ”sätta” Tomas Ledins häftiga ”Här kommer den nya tiden”.
Men för all del det blev lite musikalisk touch även på årsmötet när våra revisorer Barbro och Ylva sjungande föredrog revisionsberättelsen.
I Körklangen kan vad som helst hända. Vår Glädjekonsert kommer för övrigt också att få lite guldkant eftersom konserten skall följas av en körfest. Alltid lika kul med körfester. Körsångare har alltid varit riktiga festprissar även om det inte varje gång går lika vilt till som på bilden från en körfest med Halmstads Hembygdskör (nuvarande Körklangen) 1959.
Försäkra dig om en biljett till vår Glädjekonsert lördagen den 25 maj redan nu.
Boka här!

Etiketter: festprissar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ragna Larsson » Publikrosor:  ”Måste också ge en ros till ljussättningen som är så viktig för att sätta rätt st..”

  • Ragna » Gubbröra:  ”Goa gubbar! Låter bra. ”

  • Palle » Gubbröra:  ”Vi har ju kul och jäklar va bra detta är med vår egna övningar, fila extra på de..”

  • Håkan Andersson » Gubbröra:  ”Många röriga gubbar samlade på samma plats men väldigt samstämmiga i sången!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln