Filmpremiär

Som ett gäng förväntansfulla förskolebarn slog vi oss ned framför filmduken. Tisdagkväll. Körstart. Urpremiär för ”Foxtrot-The movie”.  Lite pinsamt att se sig själv agera, men jätteroligt och spännande att få se vår föreställning ”Foxtrot i Folkhemmet” från publikplats. Och lite stolta får vi väl ändå lov att vara. Vi är ju bra! Och Daniel, körens egen uppfinnarjocke och tekniska snille, har tillsammans med sitt filmteam gjort ett fantastiskt jobb.
Nu har vi ett par månaders intensivt och tufft jobb framför oss att sätta ”Foxtroten” igen. Filmen kommer att bli till ovärderlig hjälp när vi, nästan ett år efter premiären den 29 november 2018, skall hämta upp hela paketet igen. Sånger, repliker, koreografi, scenförflyttningar. Allt skall sitta som en smäck igen när det är dags för nypremiär på Kulturhuset Najaden torsdagen den 24 oktober och ytterligare två föreställningar lördag och söndag, 26-27 oktober. Och vår ambition är förstås att bjuda publiken på en ännu vassare föreställning den här gången.
På lördag drar repetitionsarbetet igång på allvar med sång- och koreografiövingar tillsammans med vår musikaliska ledare Anna Mörner och vår koreograf Anette Cortese. Och tisdag den 3 september blir det helt genomdrag på Kulturhuset Najaden med vår regissör Martin Odd. Då skall scenkläder och rekvisita vara på plats.
Då är det bara en och en halv månad kvar till nypremiär. Så ni som ännu inte sett ”Foxtrot i Folkhemmet”med Körklangen, försäkra er om biljetter redan nu.
Premiär torsdag 24 oktober kl 14.00
Föreställning lördag 26 oktober kl 16.00
Föreställning söndag 27 oktober kl 16.00

Etiketter: the movie

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ragna Larsson » Publikrosor:  ”Måste också ge en ros till ljussättningen som är så viktig för att sätta rätt st..”

  • Ragna » Gubbröra:  ”Goa gubbar! Låter bra. ”

  • Palle » Gubbröra:  ”Vi har ju kul och jäklar va bra detta är med vår egna övningar, fila extra på de..”

  • Håkan Andersson » Gubbröra:  ”Många röriga gubbar samlade på samma plats men väldigt samstämmiga i sången!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln