Vårpremiär

Hej igen och välkommen åter!
Långsamt och stilla vaknar Körklangens hemsida och Körbloggen till liv igen. Det har varit en lång vila efter  ”Fake News”. Men kören och sången har inte tystnat. Tvärtom. Nu är vi är ifull gång med nästa stora spännande projekt. Nytt koncept. Ny regissör. Körklangen kommer att visa upp sig från en helt ny sida med föreställningen ”Fiskaren och Gud”. Manus och regi av Ulf Fembro. Återigen är vi igång med, omväxlande, sceniska och musikaliska repetitioner. Vi drillas av körldare Anna Mörner, vår nye regissör Ulf Fembro och koreografen Gustaf Jönsson.
Under hösten har vi också, med framgång stått på, för Körklangen, nya scener. I en handfull kyrkor i Skåne och Halland har vi framfört ett sceniskt körprogram under rubriken ”Så mycket kärlek”. Att sjunga i kyrkorummet är en häftig upplevelse. Och vilket gensvar vi fick av publiken!
Man kanske inte kan tala om stående ovationer i en kyrka. Men det var vad vi kände. Och vi gjorde vad få lyckas med. Vi fyllde kyrkorna!
Så nu är vi taggade inför vår nya premiär i vår. Den 9 mars går ridån upp för premiär och snart kommer du att kunna boka biljetter.

Etiketter: kyrkligt

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ragna Larsson » Publikrosor:  ”Måste också ge en ros till ljussättningen som är så viktig för att sätta rätt st..”

  • Ragna » Gubbröra:  ”Goa gubbar! Låter bra. ”

  • Palle » Gubbröra:  ”Vi har ju kul och jäklar va bra detta är med vår egna övningar, fila extra på de..”

  • Håkan Andersson » Gubbröra:  ”Många röriga gubbar samlade på samma plats men väldigt samstämmiga i sången!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln